Privacy Statement -& Cookies

Bila Business Services, hierna genoemd Bila BS

Bila BS, gevestigd aan Kwartaalstraat 52 1335kk Almere, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

www.bila-shop.nl

Kwartaalstraat 52

1335kk Almere

0368801339

 

C van Duin is de Functionaris Gegevensbescherming van Bila BS

Hij is te bereiken via info@bila-shop.nl

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Bila BS verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Geslacht

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Bankrekeningnummer

 

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Bila BS verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling

- Om goederen en diensten bij u af te leveren

- Bila BS analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod     van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

- Bila BS verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Bila BS neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Bila BS) tussen zit. Bila BS gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

Mijnwebwinkel: Het platform waar de website op draait

Myparcel (Postnl): Voor de verzending van goederen met Postnl

Labelite (GLS): Voor de verzending van goederen met GLS

Mollie : Voor de IDEAL betalingen

Paypal: Voor de Paypal betalilngen

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

 

Bila BS bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

 

(Categorie) persoonsgegevens  > 1 jaar > Garantie periode

Personalia en adres                     > 1 jaar > Garantie periode                        

 

 

 

Delen van persoonsgegevens met derden

 

Bila BS verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Bila BS blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Bila BS gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

 

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@bila-shop.nl.

 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Bila BS zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

Bila BS wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Bila BS neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@bila-shop.nl

CORONA Maatregelen

Ivm de Corona crisis is de showroom  alleen op afspraak te bezoeken.

NIEUW

Nu beschikbaar

Armsteun voor

Suzuki Jimny 2019>

Ford Connect 2018>

 

Bestellen bij Bila shop

  Verzendkosten €3,95  

  Vóór 15:00 besteld =
       dezelfde dag verstuurd*  
      (indien op voorraad) 


  Thuis bezorgen / afhalen
       in Almere

  Advies in onze showroom 

      (alleen op vrijdagmiddag en zaterdagochtend op  afspraak geopend)



  14 dagen retourrecht

* M.u.v. Maatwerk stoelhoezen levertijd ongeveer 10 werkdagen,

   maatwerk automatten levertijd ongeveer 7 werkdagen

   en armsteunen levertijd ongeveer 7 werkdagen

  (zie ook artikel omschrijving)

 

 

 

Inbouw service

U kunt uw stoelhoezen in overleg met de installateur laten inbouwen bij ons in Almere.

Inbouw complete set : 40 €

Inbouw voorstoelen   : 20 €

Bel voor een afspraak: 06-81979131

 

Schrijf uw beoordeling

  • 09-11-2020 - Beste, wegens zeer tevreden over mijn vorige bestellingen bij u...  lees meer
  • 23-09-2020 - Dank u wel voor uw bericht en de nette en...  lees meer
  • 19-09-2020 - Beleefde en uitstekende service. Blij met de netjes ingebouwde hoezen....  lees meer
Plaats een bericht
© 2012 - 2020 bila-shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel